Bell Schedules




GATEWAY

REGULAR SCHEDULE

 

TK/KINDERGARTEN                                                            Instructional Time:  315 Minutes

 

            School Day                             8:00 – 2:15

            Lunch                                      12:15-1:00

 

      

GRADE 1                                                                    Instructional Time:  300 minutes

 

            Period 1                       8:00 – 9:20                  80 minutes

            Recess                       9:20 – 9:35

            Period 2                       9:35 – 11:00                85 minutes

            Lunch                         11:15-12:00

            Period 3                       11:45 – 1:15                90 minutes

            Recess                       1:15 – 1:30                 

            Period 4                       1:30 – 2:15                  45 minutes

 

GRADE 2                                                                    Instructional Time: 305 minutes

 

            Period 1                       8:00 – 9:40                  100 minutes

            Recess                       9:40 – 9:55                 

            Period 2                       9:55 – 11:15                80 minutes

            Lunch                          11:00-11:45

            Period 3                       12:00 – 1:15                75 minutes

            Recess                       1:10 – 1:25                 

            Period 4                       1:25 – 2:15                  50 minutes     

 

GRADE 3                                                                    Instructional Time: 315 minutes

 

            Period 1                       8:00 – 9:40                  100 minutes

            Recess                       9:40 – 9:55

            Period 2                       9:55 – 11:30                95 minutes

            Lunch                          11:30-12:15

            Period 3                       12:15 – 2:15                120 minutes

                                               

 

GRADES 4 & 5                                                           Instructional Time: 315 minutes

 

            Period 1                       8:00 – 10:00                120 minutes

            Recess                       10:00 – 10:15             

            Period 2                       10:15 – 11:50              95 minutes

            Lunch                          11:50 – 12:35

            Period 3                       12:35 – 2:15                100 minutes   

                                                                                                                                                           

 

 

 

SD PRE-SCHOOL –

 

K1, K2, & 7A Morning           8:00 – 10:30

K1, K2 & 7A Afternoon         11:30 – 2:00

           

           


 



Minimum Day Schedule _17-18.doc

Late Start School Schedule 17-18.doc

Website by SchoolMessenger Presence. © 2020 Intrado Corporation. All rights reserved.